Schrijf beoordeling
  • - 10 augustus 2019
    Lees beoordeling Een allereerste keer bij jullie besteld,alles is goed en correct verlopen waarvoor mijn dank,de Annie Sloan verf en wax is gekend en heb zelf al meerdere malen ermee gewerkt...nu ga ik aan de slag voor het bedje voor mijn kleinkind op komst...
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 augustus 2019
    Lees beoordeling Chalk old white gebruit op riken bureau rond 1920-30. In verschillende dunne laagjes. Achteraf had ik beter maar 1 x kunnen doen of alleen white wax moeten gebruiken. Het ziet er nu toch een beetje ‘ goedkoop’ uit.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 augustus 2019
    Lees beoordeling Voor de eerste keer besteld, snelle verzorgde levering. Snelle reactie op vraag en goed antwoord met uitleg op een probleem
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 augustus 2019
    Lees beoordeling Ik had zondag besteld en had het dinsdag in huis terwijl er op de site staat vandaag bestellen morgen in huis. Klopt dus niet beetje jammer. Ik had er haast bij. Anders had ik het wel ergens anders besteld.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 augustus 2019
    Lees beoordeling De website mag wel verbeterd worden. Was niet duidelijk vanaf winkelmandje naar betalen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 augustus 2019
    Lees beoordeling Verzending was vlot en goed verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2019
    Lees beoordeling Fijne website met veel tips en foto’s. Bestelling is super netjes en met zorg verpakt. En snel verstuurd. Direct dezelfde dag ingepakt en verstuurd. Ik zou deze website aanraden bij anderen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2019
    Lees beoordeling Zeer snelle levering. De materialen zaten goed ingepakt, echter de st. Mark had wel een beetje gelekt,maar door de bubbeltjes folie kwam het er niet doorheen. Helaas had de postbode mijn dure pakket beneden in mijn appartement gezet in de ce trsle hal waar iedereen het kan meenemen. Misschien handig als er getekend moet worden voor jullie pakketten.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2019
    Lees beoordeling Een geheel nieuwe uitdaging om met krijt verf te gaan werken. Door de goed leesbare website alles kunnen vinden wat ik wilde weten en dat voor een bijna zestiger, dat zegt echt dat de website heel goed is. Daarom direct een bestelling gedaan, en er volgt nog meer. Heel blij met deze uitdaging om mijn huis in sfeer te krijgen nu de kinderen de deur uit zijn.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle service
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 augustus 2019
    Lees beoordeling In een woord geweldig! Super vriendelijk geduldig en perfecte uitleg, er wordt ook duidelijk aangegeven, te bellen of contact op te nemen bij vragen of onduidelijkheden
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 augustus 2019
    Lees beoordeling Keurig netjes ondanks mijn te snelle oordeel.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 augustus 2019
    Lees beoordeling Super wat een goede service zelfs hulp bij betalen volgende dag alles al in huis aanrader!!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 augustus 2019
    Lees beoordeling Duidelijke informatie bij alle producten, mooie website, snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 augustus 2019
    Lees beoordeling Hierbij rechtzetting. De levering volgens factuur klopt idd dus de fout zit bij mij zelf en niet bij de levering. Verwijder dus mijn oordeel. Maar terugzenden doe ik niet. Spijtig dat er extra wettelijke portkosten voor aangerekend worden om iets fout van mij recht te zetten.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 augustus 2019
    Lees beoordeling Okay. the way items are displayed is not very user-friendly, but still okay. Had to pay more transport costs than originally expected.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 31 juli 2019
    Lees beoordeling Jullie krijgen alweer een dikke tien! Chapeau, jullie zijn een van de beste webwinkels, waar ik al meerdere keren een bestelling heb geplaatst. De verf van Annie Sloan is gewoonweg niet te evenaren. Ondertussen staat er wel overal in huis iets wat getransformeerd is tot een ware blikvanger. Oude kasten, mandjes, kandelaars, tafels, een hele achterwand op zolder. Het blijft een feestje om bezig te zijn met deze verf. Daarbij bestel ik de verf nergens anders meer. Jullie website is zeer aan te bevelen en de snelheid van bestelling tot levering is fantastisch. Ook voor mensen die nog nooit met de verf hebben gewerkt is er een schat aan informatie en foto's te vinden. Alweer bedankt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 29 juli 2019
    Lees beoordeling Snel, vriendelijk, betrouwbar
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 juli 2019
    Lees beoordeling Tot nu toe uitstekend
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 27 juli 2019
    Lees beoordeling Super vriendelijk en snelle reactie op vraag over mijn bestelling. Snelle levering ook dus ik kon gelijk aan de slag. Erg blij met het eerste resultaat van het verven van mijn koloniale salontafel. Ja ik ben zeer tevreden.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja