Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1384 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 24 maart 2019
    Lees beoordeling Heel goed.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 maart 2019
    Lees beoordeling vandaag om 15.00 uur besteld en de volgende dag voor 12 uur bezorgd!!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 23 maart 2019
    Lees beoordeling Slechte ervaring, had een mail verstuurd na een bestelling over een levering. Niks meer op gehoord, voor de netheid had ik dit netjes gevonden. Denk niet dat ik er nog een keertje bestel. Had een paar proefpotjes besteld omdat ik mijn gebouw wil gaan schilderen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 maart 2019
    Lees beoordeling Super snel bezorgd in veilige verpakking
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 maart 2019
    Lees beoordeling Heel snel geleverd en ontzettend verzorgd ingepakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 maart 2019
    Lees beoordeling Alles was super snel
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 maart 2019
    Lees beoordeling Alles prima. Snel en netjes geleverd
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 maart 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 maart 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 maart 2019
    Lees beoordeling Telefonisch contact gehad, werd vriendelijk te woord gestaan. Levering is snel. Website is duidelijk.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 19 maart 2019
    Lees beoordeling Mooie website. Een genoegen om naar te kijken, m.n. de voorbeelden. Duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging prima.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 maart 2019
    Lees beoordeling Klasse! Snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 16 maart 2019
    Lees beoordeling Ik heb een positieve ervaring met Shabby. De informatie is duidelijk en het heeft mij goed geholpen om de goede keuze te maken voor de kleur. Bovendien Is de handleiding duidelijk. Shabby heeft mij enthousiast gemaakt om Annie Sloan verf te gebruiken.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 maart 2019
    Lees beoordeling Geen klachten
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 maart 2019
    Lees beoordeling Mooi en snel
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 maart 2019
    Lees beoordeling Geweldige communicatie, snelle levering en keurig verpakt!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 maart 2019
    Lees beoordeling zeer aangenaam en gebruiksvriendelijke site
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 maart 2019
    Lees beoordeling Had mijn bestelling snel in huis.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 maart 2019
    Lees beoordeling Heel attente verkopers. Verf was niet geleverd bij Shabby Treats en ik werd keurig gebeld met het verzoek of twee dagen later ook goed was. Shabb Treats heeft als tegemoetkoming de verzendkosten betaald.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 maart 2019
    Lees beoordeling Ik ga meestal de verf halen en wordt dan altijd heel vakkundig geholpen. Vorige week lukte het niet om langs te gaan en heb ik het via internet besteld. 10 minuten na het bestellen kreeg ik een telefoontje dat ik beter 500 ml vernis kon kopen dat dat goedkoper was dan de 4 van 100 ml die ik besteld had. Dat is een service die niet vaak ziet.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja