Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1384 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 06 april 2019
    Lees beoordeling fijne site met veel keuze in producten
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 april 2019
    Lees beoordeling Snelle levering netjes verpakt. Moet er nog mee aan de slag maar over de snelheid van bezorging zeer tevreden
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 april 2019
    Lees beoordeling Snelle en nette levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 april 2019
    Lees beoordeling SUPER. ZEER VLOTTE EN CORRECTE LEVERING.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 april 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 april 2019
    Lees beoordeling Superservice
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 april 2019
    Lees beoordeling Goede service! Ben erg tevreden hoe snel ik de verf thuis had. 👍🏽
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 01 april 2019
    Lees beoordeling Vriendelijke en goede (telefonische) service en tips , snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 31 maart 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, duidelijke uitleg en handleiding over de verf. Op de website staan ook video’s met uitleg. De bestelling was keurig verpakt. Absoluut een aanrader om hier te bestellen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 31 maart 2019
    Lees beoordeling Erg tevreden over de site , staat duidelijk alles beschreven
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 maart 2019
    Lees beoordeling Zeer goed en klantvriendelijk
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 maart 2019
    Lees beoordeling Wat een supersnelle levering! Kan niet beter. Perfect verpakt . Jullie website is geweldig, de informatie die jullie geven is uitgebreid en goed. Ik kan voorlopig even aan de slag met mijn Annie Sloan verf . Als ik weer nieuwe verf nodig heb weet ik jullie te vinden. Chapeau!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 maart 2019
    Lees beoordeling Uitstekend. Snel geleverd, goed verpakt, juiste spullen.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 maart 2019
    Lees beoordeling Het was goed goed gehopennadat mijn bestelling spoorloos was
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 27 maart 2019
    Lees beoordeling Uitgebreide website en super service
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 27 maart 2019
    Lees beoordeling Snelle service
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 maart 2019
    Lees beoordeling Ik ben heel erg tevreden over de service. Op donderdagmiddag Chalk Paint besteld en op vrijdag had ik het al binnen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 maart 2019
    Lees beoordeling snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 maart 2019
    Lees beoordeling Snelle levering. Uitstekend verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 maart 2019
    Lees beoordeling Verf en wax besteld, supersnel en keurig verpakt ontvangen. Achteraf betalen is ook fijn. Top!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja