Schrijf beoordeling
  • - 21 augustus 2019
    Lees beoordeling De bestelling was snel bezorgd , verder nog geen ervaring ermee gehad
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 augustus 2019
    Lees beoordeling Super snelle levering, schitterend product, aardige helpdesk.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 augustus 2019
    Lees beoordeling mooie site en snel geleverd
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 augustus 2019
    Lees beoordeling Excellente service
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle service. Duidelijke site Goede uitleg Goede ideeën en suggesties
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 19 augustus 2019
    Lees beoordeling Onze oude Lundia boekenkasten ( met een seventy’s look) zijn geweldig opgeknapt en modern geworden met een verflaag (Paris grey). We zagen erg tegen het schuren op maar dit was overbodig bij de verf van Shabby Treats. Slechts afnemen met St. Marc. Alles bij elkaar ruim 30 meter boekenplanken met een nieuwe look en dat binnen twee dagen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 19 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle levering! Zeer netjes verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 augustus 2019
    Lees beoordeling Geweldig product heel goed om mee te werken
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle levering en producten goed ingepakt
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, goed advies; vriendelijke en behulpzame verkoopsters; prettig dat je zelfs kan bellen voor advies. Goede kwaliteit verf ! Aanrader . Geurloos, ook de vernis.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 augustus 2019
    Lees beoordeling Ik zocht een product om marmer te verven. Daarbij kwam ik uit op het product van Annie sloane en ik ben blij dat ik het heb gekocht. Ik wilde de vensterbanken en zwart verven en ben daarmee begonnen. Het is heel erg goed gelukt. In verband met de verhuizing wilde ik wat oude meubels Her gebruiken. Ik heb daarvoor ook diverse kleurtjes verf van Annie sloane gebruikt en het is allemaal heel erg goed gelukt. Dus ik ben blij dat ik dit product heb gekocht. Je kunt er heel fijn mee werken. Ik laat het resultaat nu ook zien aan anderen en die worden er ook enthousiast van. Met vriendelijke groet, Hennie snoeys.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 augustus 2019
    Lees beoordeling snel, vlot en vriendelijk
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 augustus 2019
    Lees beoordeling Zeer leuke spulletjes voor een landelijk interieur😍👌🏻 Zeer vriendelijke dame en de heer des huizes stond me bij met raad en daad ivm met een "kastkeuze" voor bij mijn tafel. Doe zo verder!!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Lees beoordeling Jullie doen wat je op je website zetten: vandaag bestelt morgen (minus zondag) in huis. Uitstekend!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Lees beoordeling Goed, snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2019
    Lees beoordeling Prima product,snel bezorgd.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2019
    Lees beoordeling Shabby Treats is een bedrijf met een goede en snelle service. Zelf vind ik de website erg prettig om door te kijken en met veel informatie. De gratis handleiding over de Annie Sloan Chalkpaint is zeer nuttig.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 augustus 2019
    Lees beoordeling Alles keurig netjes en op tijd afgewikkeld.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja