Schrijf beoordeling
  • - 23 september 2019
    Lees beoordeling Razendsnelle levering! En dat is fantastisch want als ik iets wil verven dan moet dat het liefst gister gebeuren 😉
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 september 2019
    Lees beoordeling Snelle levering en goede service
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 september 2019
    Lees beoordeling Snel goed en goedkoop alles wat je nodig hebt voor een prima webshop
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 september 2019
    Lees beoordeling Annie Sloan is een geweldige verf en het advies van Shabby Treats is goed. Ze helpen graag en altijd bereikbaar
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 september 2019
    Lees beoordeling Geweldig leuke lieve mensen die keihard werken. Mijn vaste adres
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 september 2019
    Lees beoordeling Supersnelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 september 2019
    Lees beoordeling Zaterdag besteld om 15.00 uur en maandag al in huis echt top
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 september 2019
    Lees beoordeling Verniswas Taupe gekocht heel tevreden mee mooi resultaat op de tafel
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 september 2019
    Lees beoordeling Altijd goede ervaring met dit bedrijf
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 16 september 2019
    Lees beoordeling Ik heb al meerdere malen een bestelling gedaan bij Shabby Treats De bestelling word goed verpakt en is er de volgende dag al
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 16 september 2019
    Lees beoordeling Heel fijn dat er zoveel informatie op de website te vinden is. Dit heeft mij als amateur ontzettend geholpen in het schilderen van een side table. De chalk paint doet precies wat er geclaimd wordt, direct aan te brengen na de tafel alleen ontvet te hebben! Voor mij voelde het als magie! Ik heb na 2 lagen aanbrengen een mooie witte tafel gekregen zonder het gedoe van schuren en gronden. De levering was ook super snel. Overall erg blij met de service en het product.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 16 september 2019
    Lees beoordeling Voor mij is alles op waterbasis reukloos zeer belangrijk. Ik heb slechte longen, maar kan nu toch mijn hobby uitoefenen. Dikke plus.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 16 september 2019
    Lees beoordeling Ruime keuze. Snelle levering en goed ingepakt!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 september 2019
    Lees beoordeling Betrouwbaar bedrijf om je spullen te bestellen!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 september 2019
    Lees beoordeling Goede website met duidelijke beschrijvingen van de producten en de mogelijkheden hiervan. Snelle verzending!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 september 2019
    Lees beoordeling De info op de site heb ik echt als heel erg nuttig en duidelijk ervaren. De bestelde artikelen zijn keurig verpakt en snel geleverd. Ben erg tevreden
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 september 2019
    Lees beoordeling Ik heb goede ondervinding met Shabby Treats. Ik beveel jullie aan. Dus voor mij perfect
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 september 2019
    Lees beoordeling Perfect,
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 september 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, goed verpakt. Werd op de hoogte gehouden via track/trace. Kortom TOP.!!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 september 2019
    Lees beoordeling Een website met uitgebreide informatie over Annie Sloan. Heel fijn, want de voor- en na foto's spreken boekdelen. Helaas ben ik minder tevreden over het product zelf. Er werd gezegd dat de stof zacht zou blijven... Niet bij mij. Mijn stoel is net klittenband. Alles blijft er aan hangen en het is gewoon ruw geworden. Ook krijg je de pot verf met veel moeite open. Als verbeterpunt voor Shabby Treats heb ik het roerstaafje van de verf. Die zou sterker mogen zijn. Verder hebben ze de bestelling snel afgehandeld en verstuurd.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja