Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1421 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 16 juli 2019
    Lees beoordeling Goed bevallen. Duidelijk site, snel geleverd en netjes verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 juli 2019
    Lees beoordeling Sympatiek bedrijf. Telefonisch prima en vriendelijk geholpen. Levering super snel
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 juli 2019
    Lees beoordeling eerste keer besteld en tevreden.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 juli 2019
    Lees beoordeling Attent en klantvriendelijk, goed advies.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 juli 2019
    Lees beoordeling Na dat wij ons goed hadden ingelezen op internet over kalkverf kwam uit onze vergelijking de producten van Annie Sloan duidelijk met voorsprong op alle anderen naar voren. Maar dan Gamma, Praxis, Hornbach zijn wel goedkoper, maar er moet wel eerst geplamuurd en geschuurd worden, maar met Annie Sloan Chalkpaint kan je na het ontvetten, direct aan de gang! Toen zijn wij gaan zoeken naar een leverancier van deze producten en kwamen uit bij Chabby Treats in Nijkerk. Want dit bedrijf geeft op de website al heel veel informatie, maar toen ik ergens niet uit kwam even gebeld me hun en kreeg direct goede adviezen en oplossingen. We hebben de afgelopen 2 maanden verschillende bestellingen gedaan en kregen de spullen snel en goed verpakt de dag erna thuis geleverd. Wij hebben inmiddels al een groot deel van ons appartement met verschillende kleuren bewerkt en hebben al veel positieve reacties gehad. Kortom, wij zijn heel erg tevreden over Shabby Treats en bedanken Jayne en Geert voor alle goede adviezen. Wij gaan ervoor, moet u ook doen!
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 juli 2019
    Lees beoordeling Fijne verf om mee te werken. Bestelling zeer vlot geleverd.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 juli 2019
    Lees beoordeling Onlangs heb ik de decorateurvernis zijdeglans en mat besteld om de houten lambrisering te vernissen. Dit is helemaal goed gelukt. Ik ben heel blij met deze beslissing. Super product, zuinig in gebruik en makkelijk te verwerken. Jayne heeft mij telefonisch goed geadviseerd. Wij komen zeker terug voor advies om de keuken te schilderen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 juli 2019
    Lees beoordeling Fijne website Snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 juli 2019
    Lees beoordeling Prima en accuraat
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 juli 2019
    Lees beoordeling Echt geweldig! Heb een aantal keren besteld bij Shabby Treats, zat nu een jaartje tussen maar dacht gelijk aan jullie toen ik verf wilde bestellen! Puur door de goede ervaringen met Shabby Treats! En wederom super servid
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 juli 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, heel erg goed ingepakt. Ik ben verliefd op de kleur Rodmell en verslaafd aan Annie Sloan aan het raken. Ik ben met mijn tweede kast bezig en dit is pas het begin. Ik kijk ernaar uit om alle technieken te proberen. Maar ik begin te zien dat ik de kunstenaar ben. Geweldig!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 juli 2019
    Lees beoordeling Super snelle verzending. De ene dag besteld is de volgende dag in huis.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 juni 2019
    Lees beoordeling Snelle levering! Alles op voorraad.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 29 juni 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 juni 2019
    Lees beoordeling Snelle levering!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 27 juni 2019
    Lees beoordeling Verslavend, zulke goede verf.... Met niets te vergelijken. Dekkend met 1 laag, werkt heel vlot. Gewoonweg top!!! Aanrader voor elkeen. Ik wil niets anders meer. Snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 juni 2019
    Lees beoordeling Heel vriendelijk advies gekregen, persoonlijk contact en meedenken. En doen wat ze beloven. Snelle levering en verf was goed ingepakt. De verf zelf zijn we heel erg blij mee, erg mooie warme kleur.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 juni 2019
    Lees beoordeling snelle levering, netjes verpakt, wokkels in de verpakking wel iets minder veel afval wat niet recyclebaar is.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 juni 2019
    Lees beoordeling Snelle en correcte levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 juni 2019
    Lees beoordeling Makkelijk te bestellen. Goede uitleg en snel bezorgd
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja