Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1384 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 23 mei 2019
    Lees beoordeling Super bediening en snelle levering top schilderborstels ik bestel zeker weer bij jullie ben zo tevreden
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 mei 2019
    Lees beoordeling Wij waren al eerder in de winkel geweest en super geholpen. Ook online bestellen ging goed en snel
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 mei 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 mei 2019
    Lees beoordeling Prettig, duidelijk en snel.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 mei 2019
    Lees beoordeling Goed. Duidelijke informatie op de website
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 mei 2019
    Lees beoordeling bedankt voor de snelle levertijd. ook mooi stevig ingepakt super.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 mei 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, netjes en goed verpakt
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 mei 2019
    Lees beoordeling Helaas heb ik de verf nog niet kunnen proberen.Het blik was moeilijk te openen, ik heb op een gegeven moment een schroefdraaier gebruikt en daar heb ik mij mee inde hand gestoken .Het moest gehecht worden dus moet ik Nog even wachten om de verf te kunnen proberen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 mei 2019
    Lees beoordeling Het pakketje kwam netjes op tijd binnen. Alles was aanwezig.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 mei 2019
    Lees beoordeling Positief, online besteld, een fout gemaakt omdat ik 1 pot was vergeten te bestellen, telefonisch zeer snel geregeld en goed te woord gestaan. Snel verzonden en ook de producten heel erg netjes stevig ingepakt ontvangen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 mei 2019
    Lees beoordeling Geweldige service
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 mei 2019
    Lees beoordeling Super. Bestelling is snel binnen en keurig verpakt👌🏻
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 mei 2019
    Lees beoordeling goed bereikbaar, snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 mei 2019
    Lees beoordeling Uitstekende service en snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 mei 2019
    Lees beoordeling Erg snelle en vooral vriendelijke afhandeling van mijn bestelling, wat een shabby treat!
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 mei 2019
    Lees beoordeling Prima survice
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 mei 2019
    Lees beoordeling Prima informatie op de site. Heel duidelijk! Ik kon na ontvangst van de chalkpaint direct aan de slag!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 mei 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, zeer goed verpakt
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 mei 2019
    Lees beoordeling Super snel geleverd! Hele fijne spullen. Eerste stoeltje is al geverfd en het ziet er echt super uit! De kleuren zijn precies zoals weergegeven!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 mei 2019
    Lees beoordeling Fijne verf om mee te werken en snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja