• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Adelphi voorbeelden
Annie Sloan Adelphi voorbeelden

Annie Sloan Adelphi voorbeelden

Met deze pagina willen wij u de nieuwe kleur Adelphi van Annie Sloan laten zien. De kleur Annie Sloan Adelphi is nu verkrijgbaar in Wall Paint. Adelphi is een zachte kleur taupe. Het is gemengd met zowel rode als blauwe pigmenten, waardoor het een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur is, met verrassend warme eigenschappen. De kleur is geïnspireerd op de enorm invloedrijke neoklassieke architect Robert Adam, die deze zachte neutrale kleur vaak liet zien in de vele privéwoningen, kerken en theaters die hij ontwierp. Een schitterende basis om te gebruiken als onderdeel van mooie pastelkleurenschema's. Deze tint is ontwikkeld om te gebruiken bij een kleurenmix van Annie Sloan Chalk Paint in Paloma en Pure White.

Annie Sloan Wall Paint Adelphi

Adelphi Wall Paint is een lila getinte taupe een zachte warme neutraal. Het is zowel een moderne eigentijdse kleur als een klassieke kleur. Adelphi is gecombineerd met bloemengordijnen die de setting een klassieke uitstraling geeft. Adelphi gaat goed samen met Wall Paint en Satin Paint kleur Pemberley Blue, Wall Paint en Chalk paint kleur Old Ochre en Wall Paint Tyrian Plum.

Annie Sloan Adelphi voorbeelden
Annie Sloan Adelphi voorbeelden
Annie Sloan Adelphi voorbeelden
Annie Sloan Adelphi voorbeelden

Adelphi Wall Paint een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur, met verrassend warme kwaliteiten. Een schitterende basiskleur gebruikt met het natuurlijke hout van de vloer. Adelphi Wall Paint toont zijn zachte neutrale kleur in deze ruimte met een verrassend warme kwaliteit, het staat ​​centraal tussen de kleuren wit en zwart.

Annie Sloan Adelphi bestellen

Bekijk de mooiste voorbeelden van Annie Sloan Adelphi