De Alabastine producten die wij verkopen zijn:

  • Alabastine voorstrijk vlekken
  • Alabastine voorstrijk vlekken spray
  • Alabastine voorstrijk
  • Alabastine kneedbaar hout

Graag willen wij u uitleggen waarvoor de verschillende Alabastine producten zijn, hoe u ze moet toepassen en welke eigenschappen de verschillende Alabastine producten hebben.

Alabastine voorstrijk vlekken

Als dealer van Annie Sloan Chalk Paint hebben wij natuurlijk alles wat u nodig heeft voor het behandelen van uw meubels, trap, vloer of keuken. Alabastine voorstrijk vlekken is speciaal als u zeker weet dat het hout gaat bloeden. U brengt dan de voorstrijk vlekken aan. Deze zorgt voor een seal laag op het hout waardoor de vlekken die door het bloeden ontstaan niet meer in de verf kunnen trekken. Dit is dus echt om het te voorkomen. 

Alabastine voorstrijk vlekken spray

De vlekkenspray is een spuitbus. Die kunt u gebruiken als u aan het verven bent en er ontstaan toch vlekken in de verf. De vlekken kunnen ontstaan door een aantal dingen die wij op onze pagina vlekken in Chalk Paint van Annie Sloan voor u beschreven hebben. U spuit over de vlekken tot het helemaal wit is en laat het enkele uren drogen. Hierna kunt u probleemloos verder verven. Dit is dus makkelijk want u gebruikt het pas als het probleem van bloeden ontstaat. Let op er zit een verstuiver in. Gebruik het niet binnen, want dan zit alles onder de spray.

Alabastine voorstrijk

Alabastine voorstrijk is speciaal voor de muren. Vooral met poreuze muren zoals steen of, gips of kalk zijn goed om eerst te behandelen met Alabastine voorstrijk. Het rendement van de Wall Paint zal vele malen hoger worden. Verder voorkomt u dat het gaat korrelen. 

Productkenmerken Alabastine voorstrijk

  • Het isoleert vlekken
  • Fixeert poederende ondergronden
  • Heft zuigende werking op
  • Verbetert de hechting

Alabastine kneedbaar hout

Kneedbaar hout van Alabastine. Pasteus vul- en reparatiemiddel op basis van polymeerdispersie, dus oplosmiddelvrij. Voor het repareren van scheurtjes en gaatjes in hout, in de kleur van de ondergrond, zoals voor meubels, deuren en plinten. Maximale laagdikte 1 cm. Overschilderbaar met alle verfsoorten en dekkende en transparante beits. Niet geschikt voor permanent vochtige ondergronden. Binnen en buiten toepasbaar. inhoud 75 ml. Ideaal voor het opvullen van gaatjes voor u gaat verven met Chalk Paint™ van Annie Sloan.

Alabastine kopen of bestellen wij zorgen dat u het morgen in huis heeft