Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
9 resultaten.
Sorteer op:
Toon:
Verniswas Grijs

Verniswas Grijs bestellen

Verniswas grijs is een product van Polyvine. Het bestaat uit een combinatie van Lak, Vernis en Wax, een uniek concept wat bezig is met een snelle opmars. Steeds meer consumenten ontdekken dit geweldige product. Het is een ideale bescherming voor onbehandeld hout, maar u kunt het ook aanbrengen over watergedragen verf ter bescherming.

Polyvine Verniswas Grijs is verkrijgbaar in:

De kleur Polyvine Verniswas Grijs

Polyvine Grijze Verniswas heeft een koele warme grijze kleur. Het is een mooie grijze kleur waar een heel klein beetje grijs kleur pigment in zit. Het geeft je meubels een hedendaagse frisse uitstraling en het staat bijvoorbeeld heel mooi in een stoere jongenskamer. Maar zou je de kleur nou iets lichter willen maken, dan meng je het met wat Kleurloze Verniswas. Wil je het wat donkerder hebben dan voeg je wat Zwarte Verniswas toe.

Breng altijd drie lagen Verniswas Grijs aan

  • Als u met één laag Verniswas Grijs tevreden bent breng dan nog twee lagen Kleurloos aan
  • Wilt u het donkerder dan brengt u twee lagen Verniswas Griijs aan en één laag Verniswas Kleurloos
  • Als u na drie lagen Grijs de kleur heeft die u wilde hoeft u het niet af te werken met Verniswas kleurloos

Heeft u Verniswas Grijs gebruikt voor de vloer raden wij u aan om het nog af te werken met Vloervernis, heeft u het gebruikt voor buiten of de tafel en wilt u een extra beschremlaag kunt u het afwerken met Decorateursvernis van Polyvine

Verniswas Grijs bestellen morgen heeft u het in huis