Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
9 resultaten.
Sorteer op:
Toon:
Verniswas Gouden Den

Verniswas Gouden Den 

Polyvine Verniswas Gouden lijkt een beetje op de Grenen kleur die we jarenlang hebben terug gezien in veel interieurs. Grenenhout is tenslotte hout van de Dennenboom. De kleur Gouden Den is alleen minder geel en heeft een hedendaagse uitstraling.

Polyvine Verniswas

Polyvine Verniswas is een heel erg mooi product. Het is een combinatie van Wax, Vernis en Lak. daardoor een echte sterke afwerking. Je kan op een simpele maniet je geschuurde hout bewerken in de kleur die je wilt en zo kan je het kleurloos doen of je gewweft het een mooie Vintage look. Maar je kan Verniswas ook gebruiken als afwerking over watergedragen verf of Chalk Paint. Bij watergedragen ververven moet je denken aan Kalkverf, Krijtverf en Latex.

Breng altijd drie lagen Polyvine Verniswas aan

Als u met één laag Verniswas Gouden Den tevreden bent, breng dan nog twee lagen Verniswas Kleurloos aan. Wilt u het donkerder breng dan twee lagen Verniswas Gouden Den aan en één laag Verniswas Kleurloos. Wilt u de donkerste tint dan brengt u drie lagen Verniswas Gouden Den aan. Ter extra beschreming kunt u nog Polyvine Decorateursvernis aanbrengen, of heeft u een vloer gedaan met Verniswas, dan brengt u Polyvine Vloervernis aan.

Polyvine Verniswas Gouden Den is verkrijgbaar in :

Verniswas Gouden Den Bestellen morgen heeft u het in Huis