Annie Sloan The Colourist
€ 12,95 € 7,95Schrijf een beoordeling

Annie Sloan The Colourist nu verkrijgbaar

The Colourist is een publicatie (groter dan een tijdschrift, kleiner dan een boek). Het is verkrijgbaar vanaf begin augustus 2018 en verschijnt enkele keren per jaar.  Het bestaat uit 132 pagina’s samen gemaakt tot een mooi boekwerk. In The Colourist zijn interviews te vinden met creatieve mensen waar Annie Sloan respect en waardering voor heeft.  Ontdek mooie meubels gedaan met Annie Sloan en ook "sneak peeks" binnen woningen die geïnspireerd zijn door Annie Sloan.  In de uitgave van The Colourist zit een gratis sjabloon  van Annie Sloan, met een stap voor stap handleiding van Felix Sloan, om je eigen meesterwerk te creëren thuis! Kortom een bookazine boordervol inspiratie en ideeën!!

Annie Sloan The Colourist bestellen of kopen wij zorgen dat u het morgen in huis heeft

Product code Annie Sloan The Colourist
Product Categories Annie Sloan Boeken | Annie Sloan Producten | Annie Sloan webshop | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis
Prijs (excl. btw) € 6,57
Prijs (incl. btw) € 7,95
BTW € 1,38
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 1

Annie Sloan Boeken bestellen

Annie Sloan Boeken. Annie Sloan heeft een aantal geweldige boeken gemaakt en geschreven,. Haar bekende workbook is een handleiding en hulpmiddel om hele mooie dingen te maken met Annie Sloan Chalk Paint. Ëén van haar laatste boeken Room recipes for style and colour is het boek van Annie Sloan wat ze geschreven heeft samen met haar zoon Felix. Dit is een Engelse uitgave. Haar boek kleurrecepten voor Chalk Paint en meer is een must to have voor de echte Annie Sloan liefhebber. Dit boek mag echt niet ontbreken bij de Annie Sloaner. Annie Sloan verft werkelijk alles is het geweldig mooie nieuwe Annie Sloan boek in het Nederlands. Annie Sloan verft werkelijk alles is verschenen in oktober 2016 en nu beschikbaar in de Nederlandse versie. In dit boek laat Annie Sloan in 40 stap-voor-stap projecten zien hoe je ieder deel van je huis kan omtoveren met Annie Sloan Chalk Paint. Ze laat zien hoe je meubels, muren en deuren, vloeren, gordijnen en kussens en nog veel meer kan doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het is een heel praktisch boek waar ze ook een groot aantal technieken laat zien die je kan gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. 

Beschikbare Annie Sloan Boeken

Annie Sloan Boeken nu kopen morgen uw Annie Sloan Boeken in huis

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

Echt gave foto's

Jayne ben blij dat ik het meegenomen heb uit de winkel woensdag is een leuk blad met zoveel informatie. Tot snel weer

Prijs
| Kwaliteit
| Waarde