Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Prachtige kleur

Wat een geweldige kleur is dit! Heel blij met mijn aankoop, zoals altijd snel geleverd.

Beoordeeld door Marnette van Hattum op 2 mei 2021 02:05 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

chique

Oxford navy een kleur met uitstraling, een kast mee gerestyled en alleen wat zilver gilding wax gebruikt voor een knipoog, heel chique eindresultaat

Beoordeeld door Ingrid Krol op 30 november 2020 23:15 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Snel en netjes

Was heel fijn om product zo snel en zo goed ingepakt te krijgen

Beoordeeld door Osca op 21 januari 2021 08:40 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

mijn favoriete kleur

Dit was de kleur die ik koos voor mijn eerste project en sindsdien vind ik deze kleur zo leuk! dit donkerblauw past ook heel goed bij andere kleuren. tot nu toe heb ik deze kleur gemengd met Aubusson blue en Duck egg blue en ik vond ze allemaal geweldig.

Beoordeeld door Yoko op 2 juni 2020 21:17 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

geweldige service

Goede adviezen en snelle oplossingen voor een aantal interne problemen aangedragen. Aanrader!

Beoordeeld door Mascha op 16 april 2021 13:08 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Mooi blauw

Nieuwe kleur. Beetje Gelders blauw. Toevallig hadden wij luiken laten maken in Gelders blauw en zocht ik een kleur die soortgelijk is. Mooie aanvulling op het kleurenpalet van Annie Sloan.

Beoordeeld door Malou op 17 juni 2020 10:19 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Oxord navy

Tis een prachtige diep blauwe kleur, maar ik heb hem voor het mooie 3 x op gezet aan 1 liter heb je niet genoeg.

Beoordeeld door Carina Vd schoor op 10 maart 2021 07:23 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Oxford Navy

Goede verf en een prachtige diepblauwe kleur. Alleen jammer dat het niet meteen dekt. Daar vind ik het dan weer te kostbare verf voor. Eenmaal af, een prachtige finish! Dus zeker de moeite waard.

Beoordeeld door Anoniem op 2 november 2020 10:24 | Permalink

De review heeft geen stemmen.