Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Super handig

Super fijn om je blikken verf te openen en daarna netjes te sluiten. Voorheen maakte ik verfblikken met een schroevendraaier open en was de deksel na gebruik lastig te sluiten.

Beoordeeld door Jolanda op 4 juni 2020 19:38 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Fijne opener

Wat een fijne opener! Sinds ik deze opener heb zit ik niet meer met plamuurmessen of andere gevaarlijke instrumenten te prutsen om het blik open te krijgen. Werkt erg goed!

Beoordeeld door Harriet Melendez op 18 juni 2020 21:37 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

super handig

blikken zijn keer op keer zo open, zonder beschadingen

Beoordeeld door Nel Cornelissen op 6 juli 2020 17:06 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Degelijk, superkwaliteit

Superhandig en handzaam. Ook mooi design. Geen poespas en doet wat het moet. Je kan m eventueel aan sleutelbos hangen als je buiten de deur gaat klussen.

Beoordeeld door Willemien op 2 november 2020 10:56 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super handig!

Heel handig deze opener. Heb hem aan mijn autosleutel, zodat ik hem nooit kan vergeten.

Beoordeeld door Jennifer Vandermeulen op 8 november 2020 16:18 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Superopener.

Wat werkt deze opener fijn. Geen gehannes en geknoei, en je blik blijft ook netjes in vorm. Heel blij mee!

Beoordeeld door Ceciel Andes op 9 november 2020 18:54 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Gratis, maar heel handig!

Na jaren priegelen met een grote platte schroevendraaier eindelijk binnen enkele seconden en zonder dat je de deksel beschadigd, is de pot open. Gratis gekregen, maar besparen door dit niet aan te schaffen zou ik niet meer doen.

Beoordeeld door Alida van Limborgh op 14 januari 2021 08:47 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Verfblikopener

Handige opener en meteen een “uithangbord” voor de heerlijke producten van Annie Sloan

Beoordeeld door Nancy van Brouwershaven op 19 januari 2021 15:38 | Permalink

De review heeft geen stemmen.