Vraag: Hoeveel lagen Wax breng je aan op Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Hoeveel lagen Wax moet je nu aanbrengen op Annie Sloan Chalk Paint. Ik ga jullie eerst uitleggen wat Annie Sloan Soft Wax doet op de verf. De verf en Soft Wax zijn voor elkaar gemaakt en de verf heeft een unieke eigenschap. De Soft Wax trekt namelijk in de verf en zal uitharden in de verf. Dat maakt de verf hard en waterbestendig. (niet watervast) Als de verf dus is volgezogen heeft het dan zin een 2e laag aan te brengen van Soft Wax ? Nee want die kan niet meer in de verf trekken en zal op de verf blijven zitten. Waardoor je vlekken krijgt van de wax op de verf. Daarom altijd maar 1 laag Soft Wax aanbrengen. Of twee hele dunne laagjes. Dat velen adviseren meerdere lagen aan te brengen is dus onjuist. Hierdoor is er veel teveel wax aangebracht en zal het op de verf blijven liggen. Hierdoor ontstaan er vlekken en en zal het gaan glimmen. Voorkom het overmatig aanbrengen van wax. Juist dit is één van de unieke eigenschappen van Annie Sloan. Bij alle andere merken ligt de wax op de verf. Niet bij Annie Sloan het trekt in de verf. Als u teveel aanbrengt verliest u juist de unieke kenmerken van Annie Sloan. Breng het in één keer goed aan, bekijk onze video. Dat is voldoende.

Twee lagen Wax op Annie Sloan Chalk Paint is ruim voldoende.

Volledig antwoord

Vraag: iDEAL werkt niet hoe kan ik toch Annie Sloan Chalk Paint bestellen?
Antwoord:

Als iDEAL niet werkt kies dan voor optie twee u kunt dan gewoon bestellen en het geld overmaken, helaas hebben wij geen invloed op iDEAL en soms is het bij banken even uit de lucht terwijl het bij andere banken wel werkt. Of u kunt bestellen door middel van Afterpay. Dan is bestelling gedaan en u hoeft pas achteraf te betalen. Maar u heeft het dan wel de volgende dag in huis.

Betaal Annie Sloan Verf gewoon achteraf via Afterpay

Volledig antwoord

Vraag: Is Annie Sloan Chalk Paint altijd mat?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint heeft altijd een matte uitstraling. Dat is waarom zoveel mensen zo gek zijn op deze geweldige verf. Maar wil je een glimmende verf dat kan ook. Breng de Soft Wax aan, na 24 uur ga je met een witte doek de wax uitboenen op de verf en je hebt een geweldig mooi glimmend resultaat. Men gebruikt dit heel erg vaak met Annie Sloan Chalk Paint op deuren en op vensterbanken. Om deze look te maken kan je het ook simpeler doen. Je verft het gewoon met de matte verf van Annie Sloan en je werkt het af met decorateursvernis zijdeglans van Polyvine en je zal een heel mooi glimmend effect krijgen.

Annie Sloan verf hoeft niet mat te zijn dat is een keuze

Volledig antwoord

Vraag: Is Annie Sloan Chalk Paint nou duur of goedkoop?
Antwoord:

Goedkoopste krijtverf is dat nu Annie Sloan Chalk Paint of is Annie Sloan Chalk Paint nou juist duur in vergelijking met andere verfsoorten. Heel erg veel mensen vragen ons wat kost nou zo'n blik ? Eigenlijk is dat een foute vraag, want eerst zou je moeten weten hoeveel vierkante meter kan je nou verven met één liter Annie Sloan Chalk Paint. Als je wel eens een blik in je handen hebt gehad dan weet je dat één liter Annie Sloan Chalk Paint zo'n 2 kilo weegt, dat is aanzienlijk zwaarder dan andere soortgelijke verven. Dat klopt de dekkingsgraad van Annie Sloan Chalk Paint is extreem hoog, dit komt door het kleurpigment.

Lees waarom Annie Sloan verf veel goedkoper is dan andere verfsoorten

Hierdoor kan je op meubels zo'n 13 vierkante meter verven. En dat is belangrijk, want bij ons kost één liter ruim 30 Euro dat wil zeggen ongeveer twee euro en zeventig cent per vierkante meter op meubels. Soortgelijke verven kosten al snel 45 tot 55 euro per liter en daar kunt u 6 a 7 vierkante meter mee verven, dan is de kostprijs 6 a 10 euro de vierkante meter. Hierdoor heeft Annie Sloan Chalk Paint zoveel liefhebbers. Het is niet alleen de beste verf om meubels mee te verven, maar ook de goedkoopste verf in zijn soort. Als je het goed uitrekent is Annie Sloan Chalk Paint veel goedkoper dan krijtverf of kalkverf. Annie Sloan Chalk Paint is dus niet alleen de beste verf in zijn soort maar ook nog eens de goedkoopste verf.

Annie Sloan de goedkoopste en beste verf die er is

Volledig antwoord

Vraag: Is Annie Sloan verf alleen te koop bij een Stockist?
Antwoord:

Annie Sloan heeft er bewust voor gekozen om de verf alleen te verkopen via haar eigen stockist. Ook wij zijn Annie Sloan stockist. Voor de regio midden Nederland. Deze winkels zijn volledig opgeleid en weten alles van Annie Sloan Chalk Paint en van de toepassingen en technieken. Hebben een groot aantal trainingen gehad over de technieken en toepassingen. Dat is ook de reden dat Annie Sloan verf niet verkrijgbaar is bij winkels zoals de Gamma, Karwei, Praxis, Action of Hema. Stockist hebben ook bewust gekozen voor het merk van Annie Sloan. Simpel omdat het de beste verf is om mee te verven. Wilt u meer weten dan bent u van harte welkom. Wij zijn Annie Sloan stockist en wij adviseren u graag over de toepassingen van deze geweldige verf. Wij zijn één van de weinige stockist die enkel en alleen 100% Annnie Sloan verkopen. Simpel omdat het enige en beste merk is wat op de markt verkrijgbaar is.

Annie Sloan heeft er bewust voor gekozen om de verf alleen te verkopen via haar eigen stockist

Volledig antwoord

Vraag: Is Annie Sloan verkrijgbaar bij de Action?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint is niet verkrijgbaar bij de Action. Bij de Action zijn vast allerlei soorten krijtverf verkrijgbaar. Maar Annie Sloan zal nooit haar verf verkopen via de Action. Annie Sloan heeft een netwerk van eigen stockist over de hele wereld die je kan herkennen aan het stockist logo. Dat zijn winkeliers die een volledige training hebben gehad van Annie Sloan zelf en zorgvuldig zijn gekozen. Annie Sloan wil dat alle klanten van haar verf een gedegen en goed advies krijgen en daarom werkt ze met haar eigen getrainde stockist die u alles kunnen vertel over Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan is niet verkrijgbaar bij de Action


Volledig antwoord

Vraag: Is krijtverf afwasbaar ?
Antwoord:

Om die vraag te beantwoorden is het eerst goed om te weten wat krijtverf is. Krijtverf is een water gedragen verf. Die dus oplost in water. Nee krijtverf is dus niet afwasbaar. De afwerking over krijtverf bepaald of de verf afwasbaar is. Het is dus heel erg belangrijk om de juiste afwerking te kiezen zodat ook uw krijtverf afwasbaar is. Wij kunnen u daarin adviseren.

Volledig antwoord

Vraag: Kachel of radiator verven met Annie Sloan verf
Antwoord:

Het verven van je kachel of radiator met Annie Sloan verf is geen enkel probleem. Want Annie Sloan verf hecht probleemloos. Maar wat veel belangrijker is hoe werkt u het af. Want zoals velen zeggen met Annie Sloan Wax begrijpt u dat dit bij hitte gaat smelten. Dat moet u dus nooit doen.

Het afwerken van kachels en radiatoren moet tegen extreme hitte kunnen

Daarom adviseren wij u als u de kachel of radiator heeft gedaan met Annie Sloan verf. Werk het af met decorateursvernis van Polyvine. Die kan tegen extreme hitte en u zult geen problemen ondervinden. Zelfs 700 graden is geen probleem. Dus luister ajb niet naar adviezen om het af te werken met Wax. Want iedereen begrijpt dat die gaat smelten bij hitte.

Verf je kachel of radiator met Annie Sloan verf maar volg ajb ons advies

Volledig antwoord

Vraag: Kan Annie Sloan Chalk Paint op hoogglans kastjes of meubels?
Antwoord:

Kan Annie Sloan Chalk Paint op hoog glans kastjes of meubels, kan het op lak, wax, zonder schuren ? Ja dat is allemaal mogelijk met Annie Sloan Chalk Paint. Als u het maar goed ontvet met St Marc kunt u na het schoonmaken en ontvetten zo aan de slag en uw meubels een nieuw leven geven. Als u goed onze gebruiksaanwijzing volgt en de instructie video's bekijkt kan eigenlijk iedereen aan de slag met Annie Sloan verf. Het enige wat u moet doen is goed onze handleiding volgen.

Eigenlijk alles kan met Annie Sloan Chalk Paint ook fineer en hoogglans verven

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik Annie Sloan Chalk Paint gebruiken als schoolbordverf?
Antwoord:

Schoolbordverf is vele malen duurder dan Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Chalk Paint kunt u uitstekend gebruiken als schoolbordverf. De handleiding kunt u hier vinden. Lees de handleiding goed en volg de stappen die nodig zijn om de maximale hardheidsgraad te krijgen voor uw schoolbord.

Schoolbordverf maak je zelf met Annie Sloan Chalk Paint

Volledig antwoord