Vraag: Welke vernis gebruik je over krijtverf?
Antwoord:

Welke vernis gebruik je over krijtverf. Bij vernis die je aanbrengt over krijtverf moet je heel goed uitkijken of de vernis niet zorgt dat de verf gaat verkleuren. Veel soorten vernis hebben bestanddelen waar krijtverf niet tegen kan en dan zal de verf gaan verkleuren. Wij hebben een speciale vernis van Polyvine. Polyvine Decorateursvernis is speciaal gemaakt voor natuurlijke verf. De verf zal niet verkleuren. De vernis is extra mat. Bestand tegen UV straling ook hier zult u geen verkleuring door krijgen. De vernis kunt u uitstekend gebruiken voor meubels, tafels, stoelen, kasten en keukens gedaan met krijtverf. Maar door de unieke samenstelling is deze vernis ook geschikt voor watergedragen verven, zoals Chalk Paint, acrylverf, kalkverf of krijtverf.

Welke vernis gebruik je over krijtverf zonder verkleuring te krijgen

Volledig antwoord

Vraag: Welke vernis heb ik nodig voor meubels die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Vernis voor meubels is moeilijk om te vinden als het gaat om een vernis die geen verkleuring geeft. De meeste soorten vernis hebben een samenstelling die niet goed samen gaat met natuurlijke verf. De Decorateursvernis van Polyvine welke wij verkopen, geeft geen verkleuring, niet door de vernis, maar ook niet door UV Straling omdat hij special gemaakt is voor natuurlijke verf. U kunt deze vernis voor meubels dus zonder problemen gebruiken op Annie Sloan Chalk Paint. Maar ook op acrylverf, kalkverf of krijtverf. Voor zeer intensief gebruik zeker aan te raden. Als u matte vernis gebruikt als laatste coating is het zo mat. Dat u zelfs niet kunt zien dat er vernis gebruikt is. 

Vernis voor Meubels is de Decorateursvernis van Polyvine

Volledig antwoord

Vraag: Werken jullie met Mr Cash voor betalingen vanuit België van Annie Sloan verf?
Antwoord:

Wij hebben de mogelijkheden voor betalen voor onze klanten zo goed optimaal mogelijk gemaakt. U kunt bij ons Annie Sloan verf betalen op de volgende manieren: Overboeking. Sofort Banking, Ideal, Mister Cash en Afterpay. Op deze manier kunnen wij u helpen om te zorgen dat u de bestelling morgen in huis heeft. Mr Cash is speciaal voor al onze klanten in België. Recent hebben wij nog extra betaalmogelijkheden geboden voor onze Belgische klanten, zoals ING en KBC.

Mr Cash voor klanten uit België

Volledig antwoord

Vraag: Wie is Annie Sloan?
Antwoord:

Annie Sloan inmiddels een zeer succesvol ondernemer die inmiddels Annie Sloan stof heeft  Annie Sloan Chalk Paint en schrijver van meer dan 25 boeken met haar Annie Sloan winkel in Oxford op 33 Cowley Road in Oxford England heeft ook hele andere tijden gekend. Annie nu getrouwd met David en moeder en beretrots op haar kinderen, is haar leven heel anders begonnen in de jaren 70 was Annie zangeres in de succesvolle band The Moodies waarmee ze over de hele wereld trok, ze behoorde tot de absolute wereldtop en namen die nu nog steeds tot de verbeelding spreken zoals Pink Floyd waren bands waar ze de wereld mee rond trok. Ze haalde er zelfs ooit de voorpagina van de Sunday Times mee. Als een kunstenaar in hart en nieren wist ze al heel erg vroeg dat haar toekomst niet lag in de popwereld en is ze eruit gestapt, voor heel veel mensen een onbegrijpelijke beslissing zeker als je zo enorm succesvol bent als Annie Sloan was als popster. Maar Annie wist diep down dat haar hart en toekomst ergens anders lag. Nu ruim 40 jaar later heeft ze bewezen dat haar liefde voor kleuren en verf een heel succesvolle carrière kunnen maken. Alles over Annie Sloan haar achtergrond het leven van Annie Sloan kunt u lezen op de pagina Annie Sloan.

Annie Sloan de geweldige artiest die Annie Sloan Chalk Paint maakte

Volledig antwoord

Vraag: Zijn er kleurverschillen in Annie Sloan Chalk Paint blikken?
Antwoord:

Kleurverschillen in Annie Sloan Chalk Paint kunnen ontstaan door dat er tussen de verschillende batches kleine kleurverschillen zitten, bij het verven van grote oppervlakten houd daar bij de aanschaf rekening mee. Wij leveren bij onze bestellingen heel bewust altijd blikken uit van dezelfde batch om voor u kleurverschillen te voorkomen. Zo kunt u heel vertrouwd aan de slag want juist deze kleine dingen daar helpen wij u mee, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bestellen bij Shabby Treats gaat niet alleen snel en makkelijk maar wij denken met u mee, omdat wij willen dat u het maximale resultaat gaat halen uit Annie Sloan Chalk Paint iets waar we trots op kunnen zijn.

Bestel liever iets teveel dan te weinig om kleurverschil te voorkomen

Volledig antwoord

Vraag: Zijn er Polyvine vernis verkooppunten?
Antwoord:

Polyvine vernis verkooppunten zijn er een heleboel. Maar er zijn weing verkooppunten van Polyvine die altijd alles voor u op voorraad hebben. Binnen 24 uur leveren. Waar u achteraf kunt betalen. En die gratis verzending hebben. Daarom besteld of koopt u Polyvine vernis bij Shabby Treats. Wij hebben zowel de Polyvine buitenlak en de Polyvine decorateursvernis in alle verpakkings eenheden. En uiteraard ook de hele goedkope Polyvine vernis in 4 liter verpakkingen. Maar ook de Vloervernis, Gillter Vernis, de Polyvine vernis kwasten en uiteraard de Verniswas. Alles in iedere glansgraad die er is dus zijdeglans, mat en hoogglans.

Wij leveren Polyvine Vernis morgen in NL - België en Duitsland

Volledig antwoord